Zobozdravnik Ljubljana je ključ do kakovostnih zobozdravstvenih storitev

Zobozdravnik Ljubljana

Skrb za zdravje zob in ustne votline se leti zagotovo obrestuje, saj je dokazano, da zdravi zobje veliko pripomorejo k boljši kakovosti življenja. Pri tem je ključnega pomena redna in temeljita higiena zob ter redni obiski pri izbranem zobozdravniku. Če ste doma v Ljubljani ali njeni okolici, je najbolje, da ga poiščete nekje v svoji bližini in v spletni iskalni niz vtipkate zobozdravnik Ljubljana. Dobili boste različne ponudnike zobozdravstvenih storitev, zato izbira ne bo lahka.

Če želite svojim zobem privoščiti najboljše, boste morali svojega zobozdravnika obiskati vsaj enkrat na leto, še bolje pa je na vsakih 6 mesecev. Zagotovo vam bo v tem primeru odveč vožnja na drugi konec Slovenije, zato je najbolje, da izberete zobozdravnika v Ljubljani. Zobozdravnik Ljubljana je zagotovo ključ do celostne zobozdravstvene storitve in ponudnika, ki uporablja najsodobnejšo vrhunsko tehnologijo, s katero bo poskrbel, da bo vaš nasmeh vedno zdrav in sijoč.

All on 4 za višjo kakovost življenja tudi v pozni starosti

Največji strah vsakega posameznika v poznih letih je izguba zob. Gre za resno težavo, ki ne povzroči le občutek nelagodja, problemov pri prežvekovanju hrane, ampak tudi velike stroške. Do nedavnega se je ob izgubi zob najpogosteje vstavljala klasična zobna proteza, ker pa tehnologija in inovativnost tudi na področju zobozdravstva ne počivata, je vedno bolj priljubljena fiksna proteza na implantatih all on 4. Z njo si lahko nadejate višje kakovosti življenja tudi v visoki starosti.

Metoda all on 4 je primerna predvsem za brezzobe paciente, ki si želijo fiksne rešitve. V tem primeru je celotna proteza zasidrana na štirih implantatih, ki so vstavljeni v čeljust. Celoten postopek je zelo enostaven in od implantacije do izdelave in namestitve proteze preteče zelo malo časa. Metoda all on 4 zagotavlja tudi dolgoročno obstojnost in je cenovno ugodna ter primerljiva s ceno klasične proteze.