Selitveni servis oddaja svoja skladišča! Kakšne so cene?

selitveni-servis-oddaja-skladisca

Ko imamo opravka s pohištvom in podobno opremo, potrebujemo veliko prostora za skladiščenje tovora. Pri selitvah je to precej pogosta prepreka, ki nam onemogoča hitro in enostavno selitev na novo lokacijo. 

Veliko dela bomo imeli že s samim transportom, a pogosto se izkaže za ključno prav to, da imamo ustrezen prostor za skladiščenje. Verjetno bo najboljša rešitev v takšnem primeru najem skladišča, saj lahko to opravimo zelo poceni in brez večjih težav.

Seveda imamo na voljo več različnih možnosti, med katerimi se odločamo. V nekaterih primerih je selitev povsem enostavna in se lahko preselimo brez vmesnega skladiščenja tovora. Morda lahko vse opravimo kar sami, brez pomoči selitvenega servisa. 

selitveni-servis-skladiscenje-pohistva

Na drugi strani lahko za selitev izkoristimo storitve selitvenega servisa, ki vključujejo tudi najem skladišča in vse druge naloge, tako da se sami z njimi ne bomo ukvarjali. A nekje vmes so tudi projekti, pri katerih moramo opraviti nekaj več dela, še vedno pa koristimo ponudbo selitvenih servisov.

Selitveni servis lahko izkoristimo za najem skladišča

Običajno povprašujemo po celovitih storitvah, selitveni servisi lahko opravijo kompletno selitev, s katero sami sploh ne bomo imeli dela. Lahko pa izbiramo tudi posamezne storitve, tako da se ponudniki na različne načine prilagodijo svojim strankam. Ena izmed možnosti je tudi najem skladišča, ki ga nudi selitveni servis Alemat.

S temi opcijami smo bistveno bolj fleksibilni, opravljamo lahko raznovrstne selitve in kar sami postorimo praktično vse, kar je treba. Če imamo ustrezno mesto za skladiščenje pohištva in ostalega tovora, lahko bolj premišljeno zastavimo načrt selitve in sami lažje opravimo več dela. 

Ne bo se treba posluževati kakšnih zelo zahtevnih rešitev, ne bomo opravljali daljših poti, morda tudi ne bomo potrebovali posebnega tovornega vozila. Tako nam najem skladišča močno olajša delo, tudi če gre za povsem enostavno in cenovno ugodno storitev. Takšne možnosti se vsekakor splača izkoristiti, sploh če dobimo dobre ponudbe pri lokalnih selitvenih servisih.

Kakšen ima za selitveni servis Ljubljana cenik?

Za mnoge selitve je najbolj relevantna Ljubljana, sploh če se zanimamo za skladiščenje tovora. Veliko selitev se namreč opravlja prav v prestolnici ali pa je to smiselna točka za skladiščenje, če opravljamo selitve na daljših relacijah. 

Zato ima za selitveni servis Ljubljana cenik najbolj atraktiven, tako za kompletne selitve kot tudi za najem skladišča.

Kakšne cene pričakovati? To je povsem odvisno od tega, kakšne storitve iščemo in kakšne so naše potrebe. Selitveni servisi nudijo raznovrstno ponudbo, brez težav lahko najdemo prav tisto, kar potrebujemo. 

Če se zanimamo le za posamezne storitve, ima selitveni servis Ljubljana cenik gotovo bolj prilagojen tistim, ki iščejo cenovno ugodne rešitve. Kompletne selitve, še posebej kakšne zahtevnejše selitve, so seveda dražje, a vključujejo tudi več dela.

V praksi lahko računamo na to, da bomo dobili precej ugodne ponudbe za posamezne storitve. Za najem skladišča bo treba morda plačati le nekaj evrov na dan. Cena je odvisna od prostora, ki ga potrebujemo – običajno je za selitveni servis Ljubljana cenik oblikovan tako, da dopušča nekaj fleksibilnosti, torej se sami odločamo med različnimi opcijami. V skladišču dobimo toliko prostora, kolikor ga potrebujemo, glede na to pa tudi plačamo. 

Ponekod je možen najem prostora za skladiščenje palet, lahko tudi posameznih palet, to je zelo ugodno. Ponudbe za skladiščenje tovora na paletah se začnejo že pri okoli enemu evru na dan, je pa ta številka odvisna še od drugih dejavnikov.

Če iščemo prostor za več palet in za daljši čas, bo končna cena seveda višja, a cena na paleto na dan bo lahko ugodnejša. Splača se preveriti, kaj nam za selitveni servis Ljubljana cenik ponuja med posebnimi ugodnostmi za dolgoročni najem skladišča.

V nekaterih primerih iščemo tudi kakšne posebne rešitve, recimo skladiščenje v posebej urejenih skladiščih, morda imamo tudi striktne zahteve glede razmer. Te storitve so dražje, vsekakor se splača iskati prave opcije pri uglednih selitvenih servisih.