Zanesljive avtomobilske znamke

Škoda Karoq

Znamka pri avtomobilih pove marsikaj. Čeprav običajno svetujemo, da se ni pametno odločati na podlagi znamke, je pri avtomobilih ravno ta podatek pogosto zelo pomenljiv. Iz znamke namreč lahko sklepamo o mnogih odlikah, ki so lastne temu proizvajalcu in njihovim priljubljenim modelom. To nam vsekakor lahko pomaga pri izbiri novega avtomobila.

Katere znamke so pri nas najbolj priljubljene? Predvsem vozila Škoda in Ford Slovenija pogosto sprejema na svoje ceste. Nekateri modeli teh znamk so zelo priljubljeni in jih redno srečujemo na cestah, spet drugi pa so nekoliko manj znani, a vseeno ponujajo odlike, po katerih sta ti znamki najbolj prepoznavni.

Novi modeli znamke Škoda

Škoda ponuja nekatere nove privlačne modele. Vozniki so odlično sprejeli predvsem nova modela cestnih terencev Škoda Karoq in Kodiaq, ta modela sta bila zelo dobro prodajana v zadnjih letih. Češki proizvajalec je zainteresirane kupce sicer nekoliko razočaral s počasno proizvodnjo teh vozil, a tisti nekoliko bolj potrpežljivi vozniki so vseeno prišli na svoj račun. Tako Škoda Karoq kot Kodiaq pokrivata podobno ciljno publiko, imata pa nekatere ključne razlike, po katerih ju lahko ločimo. V vsakem primeru pa lahko pričakujemo zadovoljstvo s tistimi odlikami, ki jih predstavlja znamka Škoda. Tako sta oba, Škoda Karoq in Kodiaq, primerna izbira za tiste, ki ciljajo na popolno zadovoljstvo z odličnim vozilom.

Ford v Sloveniji

Za vozila Ford Slovenija ni več tako zvesta destinacija kot včasih, saj prodajne številke v zadnjih letih nekoliko usihajo. Še vedno pa ima ta znamka veliko prisotnost na slovenskih cestah, predvsem po zaslugi svojih vsestranskih vozil. Če se Škoda v zadnjem času predstavlja s športnimi terenci, je Ford Slovenija najbolje sprejela zaradi vsestranskih osebnih vozil Focus, ta znamka pa je v samem vrhu med gospodarskimi vozili. Ravno zahtevnejšim uporabnikom je Ford še posebej po godu, zato lahko od tega proizvajalca pričakujemo zelo zanesljiva in zmogljiva vozila.