Waeco izdeluje kakovostne spalne klime za tovornjake

Waeco

Vozniki tovornjakov so neprestano na poti, pa ne glede na to, ali gre za krajše razdalje ali pa za večdnevna potovanja. zaradi tega je izjemno pomembno, da imajo v notranjosti kabine čim boljše klimatske pogoje v vseh letnih časih. Poleti so za zagotavljanje optimalne temperature nujno potreben spalne klime Waeco, ki so posebej izdelana na tovornjake in druga dostavna vozila, avtodome in še kaj drugega.

 

Bistvo klim Waeco je, da omogočajo delovanje tudi v času počitka, ko motor ne deluje in zagotavljajo prijetno temperaturo v notranjosti kabine. Najpogosteje delujejo na enosmerno akumulatorsko napetost in so nam na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih, kar omogoča učinkovito hlajenje in razvlaževanje. Kljub temu, da je montaža klim Waeco izjemno preprosta, vam svetujemo, da za to poiščete izbranega ponudnika, ki je pooblaščen za prodajo produktov te blagovne znamke, saj vam je v tem primeru garancija za nemoteno delovanje zagotovljena.

 

Webasto grelec učinkovito ogreva parkirano vozilo

 

Mnogi so prepričani, da je 21°C vedno in povsod popolna temperatura, vendar se nekdo počuti dobro lahko že pri 19°C , drug pa šele pri 23°C. ne glede na to, kakšno temperaturo potrebujemo za naše najboljše počutje v vozili, je izbira primerne ogrevalne naprave nujno potrebna. Webasto grelec je zmogljiva ogrevalna naprava, ki ga lahko naknadno namestite v vaš avtomobil, avtodom, počitniško prikolico, plovilo ali katerokoli drugo vozilo.

 

Najbolj pomembno je, da Webasto grelec učinkovito ogreva parkirano vozilo in zagotavlja temperaturo kot si jo zaželite. Zelo pogosto se ga montira v avtodome in počitniške prikolice, ki postanejo naš aktivni sopotnik tudi v mrzlih zimskih mesecih. Z Webasto grelcem ne boste imeli ogreto le notranjost avtodoma, ampak bo poskrbel tudi za toplo vodo med celotnim potovanjem, saj je natančno prilagojen vsem zahtevam avtodoma in njegovim uporabnikom. Poskrbite za vaše udobje in kakovostne Webasto grelce poiščite pri izbranem ponudniku.