Husqvarna 560 za profesionalne gozdarje

Husqvarna 560

Zanimivo bi bilo na primer preučiti zgodovino motornih žag in žag na sploh. Če bi prve žage primerjali z današnjimi, je razlika verjetno več kot očitna. Danes na trgu najdemo profesionalne žage priznanih proizvajalcev. Med njimi ima prav posebno mesto Husqvarna, ki vam poleg odličnih žag ponuja še druge izdelke za delo v okolici vašega doma. Med njimi so zlasti priljubljene kosilnice v številnih različicah.

Husqvarna 560 je samo ena od modelov motornih žag priznanega proizvajalca. Žaga je bila posebej razvita za profesionalne gozdarje ter izkušene lastnike gozdov. Zanjo je značilno, da združuje revolucionaren design ter tudi veliko inovativnih rešitev za zelo udobno pa tudi učinkovito delo.

Husqvarna 560 se ponaša še z drugimi prednostmi, kot so, na primer, 20 % manjša poraba goriva, 75 % manj izpušnih plinov, kar pomeni, da je zelo ugodna tudi za okolje in ne samo za uporabnika.

Husqvarna 445 za lastnike zemljišč

Če živite na podeželju in ste lastnik oziroma skrbnik večjega zemljišča, je zanj treba tudi primerno poskrbeti. V prvi vrsti mislimo tudi na to, da morate dobro negovati travnike, vrtove, gozdove in druge podobne površine.

Husqvarna 445 je nepogrešljiv pripomoček za mnoge lastnike zemljišč. Predvsem je tovrstna motorna žaga primerna za žaganje hlodovine, za podiranje manjših do srednje debelin dreves, premera približno 40 cm.

Morda vam je bila motorna žaga Husqvarna 445 predstavljena ravno v pravem trenutku, saj že kar nekaj časa premišljujete, da bi morali kupiti boljšo oziroma bolj zmogljivo žago za domača opravila. In ker se vam zdi Husqvarna 445 zdi kot nalašč za vas, je najbolje, da si jo še nekoliko pobliže ogledate v spletni prodajalni priznanega ponudnika, ki vam ponuja še druge podobne izdelke; in to po zelo ugodnih cenah.

V spletni prodajalni so vam na voljo tudi številne kosilnice, ki so prav tako nepogrešljive naprave za urejanje okolice vašega doma.