Vsestranski promocijski tekstil

Dežniki

Med promocijskimi izdelki, ki izstopajo po svoji vsestranski uporabnosti, moramo gotovo omeniti različne tekstilne izdelke. Ti so tudi v praksi zelo priljubljeni, saj imajo v tej vlogi mnoge odločilne prednosti. Pričakujemo lahko zelo uspešno izvedbo promocijskih akcij, ne glede na to, za kakšne izdelke se pravzaprav odločimo. Seveda pa je zelo pozitivno tudi to, da imamo vedno na izbiro široko selekcijo različnih izdelkov, s katerimi lahko še dodatno prilagodimo in izboljšamo učinek načrtovane promocijske akcije.

Med najbolj priljubljenimi izbirami so promocijske majice, ki jih lahko dobimo po precej ugodnih cenah. Poleg tega majice omogočajo različne načine oblikovanja, kar sicer velja tudi za drug promocijski tekstil, a pri majicah še posebej izstopa – na voljo imamo veliko ravno površino, ki je kot nalašč za predstavitev opaznih promocijskih sporočil. Podobno prednost imajo recimo dežniki, ki se prav tako pogosto uporabljajo kot promocijsko sredstvo. Majicam po priljubljenosti konkurirajo še kape, ki so prav tako zelo posrečene v vlogi promocijskega darila – so vsestransko uporabne, pogosto jih nosimo, hkrati pa so tudi dokaj enostavne in dovolj poceni, da jih uporabimo za pripravo večjih količin promocijskega materiala.

Tisk na promocijski tekstil

Prednost tekstila je v tem, da običajno omogoča enostavno in ugodno tiskanje. Še posebej dober učinek ponujajo majice, dežniki, zastave in podobni izdelki z velikimi površinami, na katerih lahko prikažemo opazen promocijski motiv. Dober motiv bo zelo učinkovit, sploh pri uporabnih izdelkih, kot so majice in dežniki, saj te redno uporabljamo tudi v javnosti, torej se bodo promocijska sporočila sama širila.

Treba je seveda izbrati ustrezno možnost za tisk glede na to, s kakšnimi izdelki imamo opravka. V nekaterih primerih lahko na promocijski tekstil zelo enostavno tiskamo, lahko pa se izkaže, da bo priprava promocijskih motivov tudi velik izziv. Na voljo imamo tudi alternative, recimo vezenje, kar lahko včasih ponudi še boljši učinek.