Sesalnik za pepel za raznovrstno uporabo

Sesalnik za pepel

Sesalnik za pepel je primeren za sesanje toplega ali hladnega pepela iz naše peči ali kamina. Uporabimo pa ga lahko tudi za sesanje različnih manjših predmetov, ki jih z navadnim sesalcem ne bomo uspeli posesati. Trenutno prihajamo v božično in novoletno obdobje in doma bomo vsi imeli novoletno jelko. Ker iglavci ob vročini izgubijo iglice, jih bomo s sesalcem za pepel hitro in brez težav posesali.

Sesalnik za pepel ni prevelik in ga lahko pospravimo v vsako omaro v hiši. Tako ne bomo opazili, da ga imamo in nam ne bo vzel preveč prostora. Ker je izjemno lahek, ga bomo lahko pospravili tudi na višja mesta v omari.

Sesalnik za pepel si moramo kupiti pred zimo, ko se jeseni začne kurilna sezona in jih imajo vse trgovine. Lahko ga poiščemo tudi na spletu, kjer bomo našli ogromno ponudnikov in različnih blagovnih znamk, ki ponujajo naprave z različnimi cenami.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo za čiščenje avtokampa

Visokotlačni čistilec na toplo vodo moramo kupiti, če radi sami očistimo naš avtomobil, avtodom ali prikolico. Kadar gremo na dopust imamo radi čisto in svetlečo prikolico ali avtodom. Nikakor si ne moremo privoščiti, da bi potovali z umazanim vozilom. Na morju pa se nam med čakanjem na soncu, pod borovci ali na obali vozilo umaže, zapraši ter postane neuporabno.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo bo poskrbel, da bomo pred odhodom in po prihodu iz morja, imeli brezhibno čisto prikolico oziroma naš avtodom. Pri uporabi takega čistilca, vozila ne bomo uničili ter ne bomo poškodovali barve.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo lahko čisti z ali brez čistila. Če si želimo paziti na okolje in nočemo povzročati onesnaževanja, lahko uporabimo tudi samo moč tople vode, ki nam bo zagotovila vrhunske rezultate. Če pa bi radi bolj temeljito in natančno očistili avtodom, bomo dodali malce dobrega in kvalitetnega čistila.