Rafting Soča pušča nepozabne spomine 

rafting Soča

Če do sedaj še niste uspeli obiskati Bovca, vam priporočamo, da se v ta kraj odpeljete za letošnji dopust. Na tem koncu naše dežele vas namreč čaka vrsta nepozabnih dogodkov, kot je na primer rafting Soča

Rafting Soča je še toliko bolj priljubljena dejavnost, ker so jo lahko udeležite tudi s svojimi otroki. Zanje namreč organizatorji pripravljajo prav posebne programe. Sicer pa vam je aktivnost na voljo skoraj vse leto. Prične se od sredine marca dalje in traja vse do konca oktobra. 

Kaj vse potrebujete za rafting Soča, si lahko ogledate na spletni strani enega od najboljših ponudnikov, ki prisega na dobro razmerje med kakovostjo in ceno storitev. Ponuja pa vam še vrsto drugih storitev. Med njimi je zagotovo najbolj priljubljena storitev skok s padalom. Tega se lahko udeležite v tandemu. Med skokom z različnih višin vas bo ves čas spremljal izkušen ter strokovno podkovan inštruktor. 

Skok s padalom v tandemu je lahko izvrstno presenečenje 

Če v tem hipu premišljujete, kako bi presenetili svoje najbližje, je morda čas, da z mislimi zaidete tudi na nekoliko bolj adrenalinske možnosti. Na voljo vam je kar nekaj odličnih aktivnosti, kot na primer skok s padalom v tandemu. 

Skok s padalom v tandemu je lahko odlično darilo za nekoga, ki ima rad vznemirljive dogodke. Če se takšnega še ni udeležil, z izbiro nikakor ne boste brcnili v temo. 

Skok s padalom v tandemu se pri nas izvaja na številnih mestih. Med bolj priljubljenimi je zagotovo Bovec. V tem kraju se namreč lahko udeležite še vrsto drugih aktivnosti, kot je na primer raftanje na Soči. Ne nazadnje pa vam bo v tem kraju dobro del tudi sprehod ob reki Soči, ki je ena od najlepših rek na svetu. Ravno zato v Bovec prihajajo ljudje z vsega sveta. In ker se Bovec zagotovo ne nahaja prav daleč od vas, ste vanj vabljeni tudi vi.