Motorne žage z dolgimi meči

Motorne žage.

Motorne žage imajo ostre meče s katerimi požagamo drevo ali drevesne veje. Meči so lahko različno dolgi. Vsak meč je prilagojen za posamezen tip motorne žage. Dobri proizvajalci uporabljajo za izdelavo mečev, verige ter za izdelavo celotne motorne žage samo najboljše materiale, ki zagotavljajo dolgo delovanje izdelka.

Motorne žage lahko uporabljajo tudi starejši ljudje, ki so vešči v žaganju drevesnih debel. Pri uporabi motorne žage je dobro, da uporabljamo zaščitne rokavice, zaščitno obleko ter zaščitna očala. Motornih žag pri svojem poklicu uporabljajo samo gozdarji temveč tudi komunalni delavci in različni urejevalci okolja. To so poklici, ki skrbijo da je naša okolica vedno lepa ter urejena.

Motorne žage so lahko namenjene za rezanje debel ali za delo v krošnji. Ravno zato moramo biti pri nakupu pazljivi ter se primerno pozanimati o vsek karakteristikah, ki jih ima določena motorna žaga. Vse žage, ki delujejo na močan motor morajo biti uporabljene izredno pazljivo, da se ne uporabnik poškoduje.

Husqvarna kosilnice z ostrimi rezili

Husqvarna kosilnice so izredno dobro nabrušene in ostre. Primerne so za vrtno rabo ter so zato izjemno lahke. Izdelane so iz vzdržljivih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ter dolgotrajno rabo. Vsaka kosilnica mora imeti izjemno učinkovite ter ostre nože, s katerimi bo našo zelenico porezala ravno in točno.

Husqvarna kosilnice imajo velikokrat pogon na vseh štirih kolesih in to lastniku pomaga, da pri košnji lažje potiska kosilnico naprej. Narejene so tako da nam ne obremenjujejo hrbta in hrbtnih mišic. Drža same kosilnice je izjemno pomembna, še posebno kadar imamo težave s hrbtom.

Husqvarna kosilnice nas varujejo pred poškodbami ter napetostjo, ki se lahko pojavi v mišicah po dolgotrajnem delu. Košnja bo tako postala čudovita rekreacija, ki nas ne bo utrudila. Vsaka kosilnica Husqvarna ima vgrajen tudi dušilec tresljajev, ki preprečuje preveliko obremenitev rok in ramenskega dela.