Menjava stekla na telefonu po ugodni ceni

Menjava stekla na telefonu po ugodni ceni

Menjava stekla na telefonu je potrebna v različnih primerih. Včasih nam zaradi nerodnosti telefon pade iz rok in ga tako poškodujemo. Ker je steklo pri celotnem pametnemu telefonu izredno občutljivo, se bo po največji verjetnosti hitro razbilo. Ker smo pri nošenju telefona nepazljivi nam le-ta lahko pade tudi iz torbe, žepa ali pa ga nevede odložimo na streho avtomobila in nato nanj pozabimo. 

Menjava stekla na telefonu bo v takšnih trenutnih skorajda nujna, saj se bo telefon ob padcu na tla in od trku s trdo podlago zagotovo razbil. Velikokrat se nam zgodi tudi to, da nam steklo le poči ali pa se grdo popraska. V vsakem od teh primerov steklo ne bo več primerno za uporabo in ga bomo morali zamenjati. 

Menjava stekla na telefonu ni predraga. Cena popravila je odvisna od posameznega modela ter od težavnosti zamenjave stekla. Vsekakor kvalitetni serviserji poskrbijo, da bo naš telefon popravljen kakovostno in nam po menjavi stekla ne bo delal težav. 

 

Huawei servis za vse naprave 

Huawei servis je na voljo pri najboljših serviserjih, ki se resnično najbolje spoznajo na tehnologijo mobilnih telefonov. Včasih se zgodi, da bomo servis telefona potrebovali zato, ker ga bomo ponesreči zmočili. Ko pride voda v stik s pomembnimi deli telefona, nam bo le-ta najverjetneje odpovedal. E želimo preprečiti najhujše, je dobro, da ga po stiku z vodo, takoj odpeljemo na najbližji servis. 

Huawei servis  je primeru politja telefona s tekočino, edina primerna in možna rešitev za naš telefon. Serviserji imajo namreč na voljo odlične naprave, na katere bodo priključili vaš mobitel in bodo tako odpravili oksidacije, do katerih lahko pride zaradi vode. 

Huawei servis bo na našemu novemu telefonu preprečil tudi kratke stike na matični plošči in tako preprečil nepravilno delovanje telefona, ki so po stiku z vodo lahko začne kvariti.