Konopljine kapljice so edinstven način preventive nastanka rakavih celic

V konoplji, ne glede na njen izvor, se v smoli in listih nahaja majhna molekula imenovana CBD, ki ima neizmerne učinke na zdravje in počutje posameznika. Ker je molekula topna v maščobi se najlažje zaužije v obliki olja, kot so na primer konopljine kapljice, saj tako lahko dobimo najbolj koncentrirano količino te aktivne učinkovine.

Konopljine kapljice lahko dobimo v bolje založenih lekarnah, vendar je najbolje, če se odločimo kar za nakup preko spleta, saj niso povsod dostopne, tako pa si prihranimo nekaj časa, ki bi ga sicer porabili za iskanje. Konopljine kapljice so učinkovite, ker se vežejo na receptorje v celicah in upočasnijo abnormalno deljenje in tako aktivno preprečujejo nastanek rakavih tvorb v telesu, kar je nekaj ,kar je zelo pomembno predvsem za tiste, ki so ravno preživeli raka in želijo preprečiti ponovitev tako, da jemljejo konopljine kapljice.

Kar se alternativnega zdravljenja tiče so idealne tudi inhalacije

Za zdravje celotnega dihalnega sistema moramo poskrbeti za to, da so ves čas vse dihalne poti v kar se da dobrem stanju in pri tem, da nam to uspe doseči nam lahko pomagajo inhalacije. Te delujejo tako ,da vdihujemo vročo paro, kar povzroči, da se naše dihalne poti razširijo, prav tako pa se lahko s tem, da v telo vdihujemo paro poveča cirkulacija krvi v okolici pljučnih mešičkov, kar pomeni boljše predajanje kisika v kri. Inhalacije se pogosto izvajajo tako, da v paro dodamo še določene snovi, ki pomagajo celiti dihalne poti, kot so zdravilna zelišča. Če nimamo časa se poglabljati v to, katera zelišča so najboljša za inhalacije, lahko kupimo vnaprej pripravljene mešanice, ki so že prilagojene na naše specifične težave in tako lahko dosežemo hitro okrevanje, hkrati pa vemo, da so nam inhalacije, ki smo jih izvajali pomagale točno pri problemih, ki jih imamo.