Atraktivne adrenalinske aktivnosti v Posočju

skok v tandemu cena

Posočje se je v zadnjih letih razvilo v pravo turistično destinacijo, ki v poletnem času privablja obiskovalce s celega sveta. V evropskem merilu gre vsekakor za pomembno središče adrenalinskih športov, zato ponudba v tem delu Slovenije gotovo ne bo razočarala niti najbolj drznih avanturistov.

Obiskovalci bodo verjetno želeli preizkusiti različne aktivnosti. Običajno začnejo s tistimi, ki ponujajo miren uvod v atrakcije, ki še sledijo. Idealen primer je rafting, Soča je v poletnem času polna rumenih in rdečih gumenjakov, ki se podijo po rečnih brzicah. To je seveda priljubljena aktivnost za družine in skupine, saj je v prvi vrsti družabna in zabavna dogodivščina. Sicer pa za rafting Soča ponuja tudi drugačne izkušnje, ponudba je dovolj široka, da se najde nekaj za vse interese. Poleg tega je rafting dokaj poceni, ravno s tem pa predstavlja tudi priljubljeno izbiro za začetnike. Ker je poleg tega za rafting Soča s svojimi brzicami dovolj atraktivna za izkušene avanturiste, je razpon popoln in lahko navduši prav vsakogar.

Med najbolj atraktivnimi aktivnostmi v Posočju pa je gotovo padalstvo, avanturiste vabi predvsem skok v tandemu. Cena je za to dogodivščino sicer nekoliko višja, a vključuje tudi povsem edinstveno izkušnjo. Za skok v tandemu cena gotovo ni ovira, če upoštevamo, da smo v zameno za kakšnih 100 ali 200 evrov deležni nepozabnega poleta nad idilično soško dolino. Trajanje poletov je relativno dolgo, obetamo si lahko tudi do cele ure letenja. Ponudbe so seveda različne, prav tako je za skok v tandemu cena različna od več dejavnikov. Navsezadnje tudi od posameznih ponudnikov in samega programa. Vsekakor pa gre za atraktivno adrenalinsko dogodivščino, ki jo bodo ob svojem obisku želeli izkusiti tudi najbolj neustrašni avanturisti.

Ob tem bi lahko omenili še celo vrsto atrakcij. A vsak ljubitelj adrenalinskih aktivnosti bo moral Posočje obiskati sam in na lastno pest odkriti izkušnje, ki jih predstavlja lokalna turistična ponudba.