Parni čistilnik za učinkovito čiščenje brez kemikalij

Parni čistilnik

Bakterije nas danes spremljajo na vsakem koraku. Tudi doma, v gospodinjstvu, se z njimi srečamo praktično v vsakem bivalnem prostoru, še posebej v kuhinji in kopalnici. Pri čiščenju najbolj trdovratnih površin nam tako še najbolje pomaga parni čistilnik. In kar je najbolj pomembno. Čiščenje s parnim čistilnikom poteka popolnoma brez kemikalij, ki bi lahko škodovale našemu zdravju. Parni čistilnik se tako pri čiščenju zanaša zgolj na izjemno moč pare, s pomočjo katere lahko očistite umazanijo na različnih površinah.

Z nakupom različnih dodatkov oziroma nastavkov pa postane parni čistilnik tudi vsesplošno uporaben. Najbolj napredni in izpopolnjeni modeli vam tako omogočajo odstranjevanje umazanije v kuhinji. Nastavki s ščetkami omogočajo čiščenje fug med ploščicami in avtomobilskih platišč. Krpa in ščetka za tla sta uporabni pri čiščenju tal, za steklene površine pa se uporablja gumirani nastavek. Nakup parnega čistilnika vas ne bo razočaral, saj boste z njim prihranili ogromno časa.

Sesalnik za pepel za hitro in enostavno čiščenje dimnikov

Dimniki predstavljajo obvezen del ogrevalnega sistema in so sestavni deli stanovanj in različnih zgradb. Zaradi požarne varnosti morajo zadostiti tudi vsem varnostnim ukrepom, med katerimi je tudi njihovo redno čiščenje. Dimnike nam morajo sicer očistiti dimnikarji, vendar pa se tudi v samem kurišču lahko nabere veliko pepela, ki ga je težko brez motečega prahu odstraniti iz kurišča. Predvsem v primeru kaminov, ki so v dnevnih sobah, nam sesalnik za pepel še kako prav pride.

Sesalnik za pepel nam bo omogočil, da se bomo hitro, enostavno in brez dodatnega prahu znebili pepela in umazanije. Delo s sesalnikom za pepel je zelo enostavno, saj so tovrstne naprave zelo lahke za rokovanje. Prav tako je tudi praznjenje posode hitro in brez dodatne umazanije. Običajno ima sesalnik za pepel veliko sesalno moč, saj lahko na takšen način posesa tudi najmanjše delce prahu.