Kosilo pod soncem

katering, catering cenik

V toplih mesecih se navadno spominjamo veliko pomembnih dni v naših življenjih. Pa naj bo to rojstni dan, obletnica poroke, birme, konca osnovne ali srednje šole, ali pa nekaj čisto drugega. Takšne ali drugačne priložnosti radi proslavimo z dobro hrano in še boljšo družbo. Dejstvo je, da so topli dnevi preprosto prelepi za posedanje v restavracijah, ki pa so na žalost prepogosto prva izbira, ko se odločamo, kje bomo praznovali naš poseben dan.

V primeru, ko so zunanje temperature ravno pravšnje za posedanje v naravi, je katering vsekakor prava izbira za praznovanje na prostem. Primeren je za vsako priložnost, vsako lokacijo, poleg tega pa je še samopostrežen. Osebje kateringa vam bo sveže jedi prineslo na željeno lokacijo pravočasno in pripravljeno za postrežbo. Catering cenik je cenovno sicer odvisen od vsakega kateringa posebej, a se povprečna cena giba pod cenami v restavracijah. Ravno zato je katering vedno bolj popularen, saj združuje dobro hrano po nizki ceni, naravo in super družbo v enem.

Katering je še posebej priporočljiv za velike družine z majhnimi otroki, saj je skrb za nemir, ki ga otroci povzročajo v restavracijah, lahko preprosto odveč. Prednost prehranjevanja v naravi je ta, da se po obedu otroci lahko brezskrbno igrajo v naravi, kar v zaprtih in polnih restavracijah ni mogoče.

Catering cenik vključuje razne menije, kot so otroški, vegetarijanski ali veganski, hladni ali topli, osebje pa upošteva tudi kakršnekoli alergije ali posebne želje. V primerjavi z restavracijami so veliko bolj prilagodljivi, najbolj pomembno pa je seveda vaše zadovoljstvo. Catering cenik je navadno objavljen na spletni strani kateringa, za katerega se zanimate.

V prihajajočih pomladnih mesecih presenetite svoje najdražje s posebnim piknikom v naravi in si drznite poskusiti nekaj novega in edinstvenega, kar bo vaše goste pustilo odprtih ust in polnega želodca. Prepustite se ritmu narave in uživajte ob vonju sveže hrane, pripravljene pri vašemu najbližjemu kateringu. Dober tek!