Keramika za kopalnico v sivih barvi

Keramika za kopalnico v sivih barvi

Keramika za kopalnico, ki se trenutno najbolj prodaja, je še vedno v sivih tonih. Izredno priljubljene so keramične ploščice, ki imitirajo marmor, saj dajo kopalnici pečat višjega sloja. Ko stopimo v kopalico, ki deluje v celoti iz marmorja, se počutimo tako kot v prestižnih dvornih kopalnicah, kjer je vsak detajl narejen izjemno skrbno in lepo. 

Keramika za kopalnico se lepo ujame tudi z lesenim pohištvom. V zadnjih letih lahko opazimo porast lesenih elementov v kopalnicah. Nekateri kopalniški keramični lijak namestijo na leseno podlago in dosežejo izjemno lep naravni učinek. Pomembno je le, da je les dobro zaščiten in se tako ob veliki količini vode in blage ne bo uničil. 

Keramika za kopalnico se mora v celoti stilno povezovati. Izbrati moramo takšno kopalno ali tuš kad, ki se bo lepo povezala s ploščicami. Ravno tako moramo skrbno izbrati lijak ter bide, ki morata biti iz iste kolekcije. V kolikor bom pri izbiranju pazili na vse elemente, bomo zagotovo imeli najlepšo kopalnico. 

Talna keramika za talno gretje

Talna keramika mora biti prilagojena novim tehnologijam gretja. Ker se večina novogradenj izdela tako, da bodo imeli talno gretje, je pametno dobro premisliti kakšno talno keramiko bomo namestili v naš bodoči dom. Niso vse talne keramične ploščice enako kvalitetne. Nekatere vsebujejo slabši material i niso zato manj odporne na udarce. 

Talna keramika bo v povezavi z odličnim talim gretjem pozimi vedno prijetno topla. Včasih so se talni keramiki izogibali ravno zaradi tega, ker je bila v zimskem času izredno mrzla in zato neprijetna za človeške noge. Odkar pa se uporablja talno gretje, so keramične ploščice idealne za naš dom. 

Talna keramika se lahko položi tudi na električno grelno tapeto, ki s pomočjo elektrike greje naš dom. To je odlično za vse, ki jih pozimi precej zebe in imajo radi topla tla, na katerih se bodo lahko brez težav sprehajali.