Folija za rastlinjake v kmetijskih prodajalnah

Folija za rastlinjake v kmetijskih prodajalnah

Folija za rastlinjake je navadno prozorne barve, da skoznjo brez težav pronica svetloba, ki jo rastline nujno potrebujejo za rast in razvoj. Veliko zelenjave in sadja se v Sloveniji proizvede znotraj rastlinjakov, ki so postali izredno pogosti po celem svetu. V rastlinjaku lahko namreč skozi celo leto rastlinam zagotavljamo optimalne pogoje za rast. dobre in kvaliteten zelenjave, saj lahko neprestano vzdržujemo želeno temperaturo.  

Folija za rastlinjake mora biti trdna in vzdržljiva, saj bo le tako lahko veliko let vzdržala vplive visokih poletnih temperatur, vplive močnega vetra ter vplive nizkih zimskih stopinj. V kolikor ne kupimo dovolj kvalitetne folije, se bo le-ta bo enoletni uporabi uničila. Na tak način pa bomo škodovali okolju s prekomernim smetenjem in po nepotrebnem trošili denar. 

Folija za rastlinjake je na voljo tudi na spletu. Veliko ponudnikov na spletnih straneh ponuja izjemno kvalitetno in pvc folijo, ki je cenovno dostopna in brez škodljivih elementov. Dandanes moramo pri proizvodni hrane tudi izredno paziti, da lahko našim kupcem ponudimo le najboljšo in zdravo prehrano. 

PVC lamele za lažji prehod med prostori

PVC lamele si lahko namestimo v različne prostore, kamor bi radi nemoteno prehajali ter poskrbeli, da pri tem v notranjost prostora ne bomo prinašali preveč umazanije iz zunanjosti. Velikokrat si tako PVC lamele namestimo v skladišča ali pa v tiste predele kmetije, kjer imamo živila. Skozi lamele bomo namreč nemoteno prehajali in istočasno poskrbeli, da je prostor ločen od ostalih. 

PVC lamele so idealne, saj jih brez težav namestimo in po potrebi odstranimo. Velikokrat takšne lamele lahko srečamo v predelovalnicah vina, kjer vinarji ob trgatvi vozijo posode z grozdjem, iz katerega nato naredijo mošt. 

PVC lamele so največkrat prozorne in nam tako omogočajo neomejen vpogled v prostor. Tako lahko z uporabo lamel preprečimo nezaželene nesreče, ki se pri hitri vožnji po skladiščih.