Asus Rog ima številne priključke za dodatno opremo

Asus Rog ima številne priključke za dodatno opremo

Asus Rog je izjemno priljubljen pri mlajših in tudi vseh starejših, ki se v prostem času radi sproščajo ob igranju računalniških iger. Veliko računalniških navdušencev si želi imeti doma različno računalniško opremo, s katero lahko nemoteno uporablja prenosnik. Zelo uporabne so slušalke, ki se z računalnikom enostavno povežejo preko bluetootha. Pri najstnikih, i si delijo sobo z brati ali sestrami je ključno, da se vsakdo lahko posveti svojim hobijem. S pomočjo slušalk bo vsakdo lahko nemoteno gledal serijo, igral igre ali pa se pogovarjal preko Skypea. 

Asus Rog je model, ki je estetsko izredno zanimiv, saj ima vgrajene barvne luči, ki naredijo prenosnik še bolj zanimiv. Poleg slušalk lahko nanj priključimo tudi mikrofon, kaj je ključno pri igranju skupinskih iger preko interneta. S pomočjo mikrofona se lahko pogovarjamo z ostalimi soigralci in tako lažje premagamo nasprotnike. 

Asus Rog je dražji računalnik, a ga nekateri ponudniki ponujajo po znižani ceni ter celo na obroke. Z različnimi akcijami tako trgovci približajo izdelek kupcem. 

Apple prenosnik za nemoteno delo

Apple prenosnik so odlični za vsakršno delo. Vgrajen imajo izredno zmogljiv dvojedrni procesor. Dandanes si vsakdo želi imeti prenosnik blagovne znamke Apple, saj je Apple sinonim za kakovost. Vendar pa so to prenosniki, ki so dražji od ostalih in si jih zato ne more privoščiti vsakdo. 

Apple prenosnik so zaščiteni s čitalcem prstnih odtisov Touch ID in nam tako zagotavljajo najvišjo možnost varnost. Nihče namreč ne more brez naše avtorizacije uporabljati našega prenosnika. Tako ga bomo lahko pustili brez nadzora tudi v pisarni, ko bomo odšli na krajšo pavzo. Prenosnik se po našem odhodu začasno izklopi in začne delovati šele takrat, ko prebere naš prstni odtis. Poleg tega ima vgrajen tudi varnostni čip Apple T2, ki pripomore k zanesljivemu šifriranju vseh naših podatkov.